Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Громади Львівщини передали аграріям в оренду більше 9,5 тисяч гектарів землі

З початку введення воєнного стану територіальні громади Львівщини передали в оренду аграріям 2126 земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Йдеться про понад 9,5 тисяч гектарів земель. Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

Між сільгосппідприємствами передано право користування щодо 2611 ділянок на площу понад 3 тис. га.

За минулий тиждень на території області органи місцевого самоврядування уклали та зареєстрували договори оренди землі щодо 694 сільськогосподарських ділянок площею 1607 га.

Цього тижня відзначають Боринську та Белзьку громади, що передали в оренду сільськогосподарським товаровиробникам відповідно 712 та 519 гектарів земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

«Ми вдячні територіальним громадам, що активно включились в роботу щодо передачі в оренду аграріям вільних площ земель сільськогосподарського призначення, адже від додаткового залучення земель до сільськогосподарського обороту залежить продовольча безпека регіону, області, та країни в цілому», - наголосила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації Тетяна Гетьман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ