Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громади Львівщини запрошують до участі у молодіжному проєкті

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр» запрошує до участі у проєкті «Молодіжні лідери Львівщини: ІмпактБус». Учасниками проєкту може стати активна молодь, молодіжні громадські організації та зацікавлені в розвитку молодіжних ініціатив. Про це повідомляє ЛОР.
Фото: ЛОР

Проєкт допомагає молоді Львівщини здобувати неформальну освіту. Спільно з тренерами команда молодіжного центру проводить виїзні тренінги, лекції, стратегічні сесії, консультації, а також ігри з командотворення.

Проєкт «Молодіжні лідери Львівщини: ІмпактБус» існує 4 роки та визнаний кращою практикою молодіжної роботи в Україні у 2021 році. ІмпактБус здійснив 131 виїзд і побував у кожному з дев’яти районів Львівської області. Учасниками тренінгів стали 2 597 осіб.

Молодь навчилася генерувати ідеї, писати проєкти, досліджувала, як створювати молодіжний центр чи раду, як стати лідером і проживати своє життя, збалансовуючи розвиток у трьох сферах — інтелектуальному, емоційному та фізичному.

Команда «ІмпактБусу» навчала молодь фінансовій грамотності, проводила ігри з командотворення для посилення згуртованості команд різних організацій та ініціатив.

«Мобільна молодіжна робота є надважливою, адже дає можливість молоді з найвіддаленіших сіл і міст області отримати доступ до неформальної освіти. Це необхідно для становлення і всебічного розвитку молоді», — зазначив т. в. о. директора Львівського обласного молодіжного центру Іван Сапса.

Для приїзду «ІмпактБусу», потрібно заповнити реєстраційну форму за покликанням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ