Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Гройсман доручив Білану відкликати всіх "податкових білок"

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив заступнику ДФС та керівнику податкової міліції Сергію Білану відкликати всіх "податкових" білок з областей. Про це він заявив під час виступу на "годині уряду" у Верховній Раді.

"Даю доручення керівнику податкової міліції Білану - відкликати всіх своїх податкових "білочок" на базу дислокації", - сказав Гройсман.

За словами Гройсмана, це схема на якій паразитують і заробляють сотні мільйонів доларів.

Крім того, він закликав усіх, хто зловживає з експортом горіхів, припинити свою діяльність.

Також Гройсман нагадав, що 11 травня на засіданні Уряду він доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі та іншим профільним відомствам надати для розгляду на наступному засіданні уряду постанову, в якому буде запропоновано комплекс заходів щодо усунення на українських митницях зловживань з експортом горіхів.

Як повідомлялося, ДФС передала до Мінфіну проект закону "Про внесення змін до Податкового кодексу (щодо оподаткування деяких операцій з продуктами рослинного походження).

ДФС пропонує зміни до Податкового кодексу щодо ліквідації "схем з горіхами". Найчастіше такі схеми застосовуються за операціями з продуктами рослинного походження - горіхи, гриби і ягоди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18 травня парламентський комітет з питань податкової та митної політики хоче рекомендуватиКабміну провести службове розслідування діяльності глави ДФС Романа Насірова та його першого засутпника Сергія Білана.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ