Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Групі рашистів на 10 років заборонили в'їзд в Україну

Російські актори отримали 10 років заборони на в’їзд, намагаючись двічі потрапити в Україну. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі МВС України.

Під час заходів контролю прикордонники Білгород-Дністровського загону встановили, що іноземці є учасниками ліричної комедії «Ідеальний свідок» і відповідно до запевнень відносно них немає підстав для недопущення у гастрольних заходах. Проте було з’ясовано, що двоє з росіян є акторами, які незаконно відвідували тимчасово окуповану територію АР Крим, де брали участь у зйомках фільму.

Прикордонники відмовили їм у в’їзді в Україну та проставили заборону в’їзду в нашу країну терміном на 3 роки.

Ще двоє іноземців з цієї групи не змогли підтвердити мету своєї поїздки в Україну, через що також були не пропущені через кордон. Решта громадян Росії відмовилися їхати в Україну.

Після завершення всіх процедур їх повернули до Республіки Молдова.

Однак вже за декілька годин ця група іноземців знову з’явилася на українському кордоні. Цього разу вони обрали інший пункт пропуску, певно сподіваючись, що їм все ж вдасться потрапити в нашу країну.

Як повідомляло Гал-інфо раніше, поліцейські Департаменту стратегічних розслідувань затримали трьох впливових у кримінальному світі «злодіїв у законі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ