Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Групу українців, які прибули з Балі та Катару, розмістили для обсервації

Як повідомили 30 березня у прес-службі МОУ, сьогодні о 6:00 державне підприємство Міністерства оборони України ʺГотель Козацькийʺ, що у Києві, розмістив для обсервації 100 чоловік, які прибули з Балі та Катару.
Світлана Павловська. Фото: МОУ

На виконання вимоги Президента України з метою убезпечення розповсюдження епідемії всі, хто прибуває до країни, повинні пройти обсервацію протягом 14 днів. До державного підприємства Міноборони ʺГотель Козацькийʺ звернулась місцева влада з проханням надати допомогу у вирішенні даного питання.

3 автобуси у супроводі автомобілів поліції доставили прибулих до місця проведення обсервації. Деякі з поселених не погодились з необхідністю дотримання визначених заходів перестороги. На них складено адміністративні протоколи.

ʺГотель Козацькийʺ знаходився 20 днів на карантині і був практично законсервований. Зараз весь персонал готелю на місці. Всі працюють у захисних костюмах. Прибулі з Балі та Катару українці повинні дотримуватись режиму і знаходитись у номерах. Їжа буде їм надаватися до номерів. Зараз відновлюються усі функції готелю із забезпечення всім необхідним тих, хто буде знаходитись в обсервації. Вирішується питання відновлення високошвидкісного Інтернету. Наразі очікується ще одна група українців, які будуть проходити обсервацію у даному готелі Міністерства оборони.

Коментар надала прес-секретар Міністра оборони України Світлана Павловська.

Нагадаємо, Гал-інфо написало, які зміни на перетинання кордону ввели сусідні країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ