Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Грузинська громада Львівщини та „Опора” звернуться до омбудсмена Російської Федерації

Представники грузинської громади у Львівській області „Арагві” Джумбер Дзігуа та Костянтин Аланія, а також ГМ „Опора” спільно з провели „круглий стіл” на тему вирішення конфлікту, який був спровокований Російською Федерацією, коли російська сторона припинила видачу російських віз громадянам Грузії.
ГМ „Опора” в рамках підтримки грузинського народу провела акцію солідарності під посольством Грузії в Україні 10 жовтня. Акція „Дружнє українське сало під грузинським салом сацибелі” від ГО „Опора” символічно демонструє підтримку та приязне ставлення українського народу до Грузії. Українці прийшли під посольство Грузії, щоб висловити надію на мирне і помірковане врегулювання конфлікту та налагодження діалогу між сусідніми державами.
„Ми пам’ятаємо той час, коли грузини нас підтримували напередодні президентських виборів-2004. Ми не можемо стояти осторонь”, - зазначають опорівці.
ГМ „Опора” надійшле звернення до Володимира Лукіна, омбудсмена РФ з проханням сприяти у врегулюванні конфлікту та „реагувати на масові порушення прав грузин в Росії”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ