Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Григорій Козловський готовий розповісти прокурору про депутатські "бандформування"

Сьогодні, 9 листопада, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутат від фракції «Європейська Солідарність» Григорій Козловський звернувся до прокурора Львівщини Антона Войтенка з пропозицією налагодити комунікацію із депутатами, інформує кореспондент Гал-інфо.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Він зазначив, що це не питання, а швидше прохання до депутатів налагодити комунікацію із прокуратурою Львівщини і не боятися повідомляти про порушення закону.

«У залі є 84 депутати, які прекрасно розуміються на своїх округах. Кожен на своєму окрузі розуміє про проблеми. А проблеми насправді існують і в цьому залі вони також існують. Чи відомо якісь відомості про вчинення злочинів? Так, вони також тут відомі.

Я перший тут публічно говорю, що готовий заявити про порушення деякими депутатами закону, при чому грубі порушення. Де створені окремими депутатами мало не цілі «бандформування». Викликайте мене на допит і я буду першим, хто прийде і буде про це заявляти. Закликаю своїх колег, якщо у когось на окрузі є такі порушення, то про це варто заявляти. Думаю, що ви не проти, щоб ми могли до вас приходити і повідомляти про це», - звернувся депутат до прокурора.

На це відреагувала голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, яка також звернулася до прокурора: «Антон Борисович, думаю, що це натяк, що тепер ми до вас в гості».

«Ми тільки за таку взаємодію», - сказав Антон Войтенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ