Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Гриценка збирається здобути владу рад

<<Ми як Всеукраїнська громадська організація <<Громадянська позиція>> не будемо просто дивитися і спостерігати за владою, ми самі будемо йти у владу для того, щоб кращі з нас допомагали країні>>, - заявив під час прес-конференції у Чернівцях голова ВГО <<Громадянська позиція>>, кандидат на пост Президента України Анатолій Гриценко. Про це повідомила прес-служба А.Гриценка.

За його словами, <<Громадянська позиція>> братиме участь в усіх виборах, які відбуватимуться в країні.

<<Перші вибори у черзі виявилися президентськими і ми беремо в них участь. Наступні, очевидно, будуть місцеві також будемо брати в них участь. Якщо будуть дострокові парламентські чи дострокові президентські вибори, ми також делегуватимемо своїх представників>>, - розповів Гриценко.

Він зазначив, що після завершення президентської виборчої кампанії, буде проведений аналіз того, <<як спрацювали наші команди, які вони показали організаційні здібності, спроможність переконувати людей, достукатися до них, адже кому як не їм іти у місцеву владу>>.

<<Ці кращі люди будуть у списках на місцеві вибори. Якщо ж у нас не буде сильної кандидатури, підтримуватимемо тих, хто поділяє наші погляди>>, - повідомив Гриценко.

Він також заявив, що після завершення президентських виборів на базі ВГО <<Громадянська позиція>> буде створена політична партія. Називатися ця партія, на думку Гриценка, також буде <<Громадянська позиція>>.

Втім, чи буде новостворена політична сила брати участь у місцевих виборах окремо, чи у блоці з іншими партіями, можна буде сказати, за словами кандидата в Президенти, лише наприкінці лютого.

<<Що стосується ідеології, усі ці <<ізми>> - лібералізм, комунізм, націоналізм тощо - зараз не мають жодної перспективи. Ми намагатимемося об'єднати людей і на Сході, і на Заході заради того, щоб дати іншу, європейську перспективу Україні. Тому лейтмотивом програми нашої політичної сили буде моральність і відповідальність влади>>, - наголосив Гриценко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ