Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко не коментує власних кандидатів у сфері нацбезпеки та оборони, – ЗМІ

Потенційний кандидат в Президенти України Анатолій Гриценко відмовився назвати прізвища членів своєї команди, яких він планує в разі обрання призначити на головні державні посади у сфері національної безпеки і оборони, а також міжнародних відносин.

У відповідь на інформаційний запит колишній міністр оборони заявив, що зможе надати такий перелік у січні 2019 року, після реєстрації на виборах. Про це повідомило інтернет-видання "Факти".

Запит був направлений потенційним кандидатам у Президенти України в рамках спільного дослідження Центру оборонних реформ та агентства Guildhall.

Раніше Гриценко називав ймовірним кандидатом на посаду міністра оборони України полковника Івана Апаршина, який в 2010-2014 роках обіймав посаду начальника управління політики оборони і безпеки секретаріату в уряді Віктора Януковича. А в 2014 році вже балотувався у Верховну Раду України як кандидат від політичної партії Гриценка "Громадянська позиція".

Гриценко відмовляється коментувати будь-які кадрові призначення після того, як на початку вересня журналістам телевізійного каналу "112 канал" стало відомо, що керівником виборчого штабу кандидата на пост Президента України Гриценка може сталь Віктор Балога. Тоді Гриценко відмовився говорити на тему призначення Балоги, пояснивши журналістам, що "поки штаб не сформований, називати прізвища рано".

13 вересня депутат Верховної Ради України, член парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Тетяна Чорновол (фракція "Народний фронт") публічно заявила, що протягом багатьох років Віктор Балога фінансував та підігрівав сепаратизм на Закарпатті.

Українські новини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ