Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Публічна риторика Гриценка вбиває перспективи об’єднання демократичних сил

Публічна риторика Гриценка вбиває перспективи об’єднання демократичних сил, - експерти. Про це пише Gazeta.ua

Необережні вислови лідера партії «Громадянська позиція» в ефірі одно з політичних шоу, звели нанівець всі політичні перспективи Анатолія Гриценка та унеможливили перспективи об’єднання з представниками інших демократичних сил, - вважає Віктор Таран, член Ради «Реанімаційного Пакету Реформ».

«Гриценко на Свободі Слова ICTV критикує Супрун та Гриневич, називаючи реформи медицини та освіти невдалими. Шкода. Через подібну риторику нових прихильників він навряд чи знайде, а потенційних союзників втратить. Яке безглузде чергове електоральне самогубство», - пише експерт на власній сторінці у Facebook.

З критикою публічних тез Гриценка висловилась і журналістка Олеся Яхно-Бєлковська.

«Тут Анатолій Гриценко у себе на сторінці написав, що для перемоги йому необхідні дві складові - люди і гроші. Також Гриценко написав, що не хоче бути залежним від спонсорів. А, тим часом, моніторингові організації, наприклад "Детектор медіа", давно встановили безліч фактів присутності Гриценка на каналах Пінчука без належних інформаційних приводів. Також в ЗМІ з'явилися розслідування, згідно яких члени родини Гриценка протягом багатьох років отримують стабільне фінансування від фонду Пінчука. Ну, а електронна декларація Гриценка показала, що він, за стандартною традицією багатьох українських політиків та держслужбовців, зареєстрував все нерухоме майно на дружину», - обурюється експертка.

Раніше політологи пояснювали, що Анатолія Гриценко вже не стане єдиним кандидатом від «демократичної опозиції», бо реального об'єднання в цьому політичному таборі не буде. Соратники Гриценка, як і він сам, працюють вже радше на парламентські вибори. Андрій Садовий взагалі зареєструвався як кандидат в Президенти, та буде боротись за перспективи власної партії. А у самого Гриценка реальні проблеми з ефективністю виборчої кампанії - щоб вийти у вищий політичний ешелон політику варто, перш за все, нівелювати сумніви виборців у своїй спроможності бути лідером, а йому це поки не вдається.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ