Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гризлов прилетів до Кучми за якоюсь інформацією – Безсмертний

Представникові Росії в Тристоронній контактній групі Борису Гризлову напередодні зустрічі в Мінську потрібна була якась інформація з перших уст, саме тому він прилетів у Київ. Про це в понеділок, 11 січня, заявив представник України в політичній підгрупі Роман Безсмертний.

«Очевидно, замість того, щоб зустрітися напередодні засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську – це відбувається, як правило, перед офіційною частиною, ймовірно йому була потрібна якась інформація з перших вуст», – заявив пан Безсмертний в ефірі «5 каналу».

За його словами, візит до Києва пана Гризлова є проявом радянської школи дипломатії.

«Цей візит – прояв махрової радянської дипломатії: потрібно зробити якийсь жест, який спричинить масове суспільне невдоволення, це ж очевидно сталося в ЗМІ і суспільстві – я не бачив жодного позитивного відгуку», – сказав він.

Як повідомляв НБН, 11 січня представник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма і представник Росії в групі Борис Гризлов обговорили в Києві підготовку до засідання Контактної групи в Мінську, яка пройде 13 січня.

Нагадаємо, 11 січня, літак на борту з офіційною делегацією з РФ отримав дозвіл на посадку в аеропорту «Бориспіль» (Київська область) на запит Міністерства закордонних справ України.

Раніше очевидці в соцмережах повідомили про прибуття російського літака в аеропорт «Бориспіль». Крім того, інформацію про політ підтвердив Liveuamap.

Зазначимо, з 25 жовтня 2015 року офіційно авіасполучення між Україною і Росією було припинено.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ