Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Гурт “Дикі Серцем” повертається після паузи із синглом “Запам’ятай цю мить”

Гурт “Дикі Серцем” повертається у музичний простір України. Знана десять років тому поп-рок-команда зі Львова після кількарічної творчої паузи випускає сингл “Запам’ятай цю мить”.

Уже цими днями новинку можна почути на радіостанціях України, а на YouTube-каналі групи переглянути однойменне ліричне відео.

“Запам’ятай цю мить... Бо життя це те, що зараз бачиш ти…”, - хоча пісня написана ще до повномасштабної війни росії проти України, ці рядки саме зараз звучать актуально, як ніколи. Світлий, добрий, оптимістичний трек від “диких серцем” музикантів вчить простим і таким потрібним кожному речам - цінувати миттєвості, а головне - людей, які поруч: “Запам’ятай цю мить, / Запам’ятай обличчя. / Поруч з тобою ті, хто завжди / Робить світ тобі світлішим”.

- Текст пісні я написав, коли їхав в довгій дорозі до батьків, - розповідає лідер гурту “Дикі Серцем” Роман Милян. - Оте щемливе передчуття, що зараз побачу найближчих і найрідніших... Наперед знав, що це буде світла мить, яку хотітиму запамʼятати. І насправді наше життя складається саме з таких моментів. Тому потрібно цінувати те, що маєш. Потрібно цінувати людей, які тебе підтримують, і підтримувати їх навзаєм. Зараз, у часі великої війни, ці відчуття у кожного із українців по-особливому загострені. Мільйони із наших співгромадян зараз можуть побачити Україну лише в новинах, на старих фотографіях або у снах, в яких небо мирне і всі рідні поруч.

Релізом синглу “Запам’ятай цю мить” “Дикі Серцем” повертаються до свого слухача і надіються, що їхня музика захоплюватиме все нових і нових меломанів. Найближчим часом команда планує презентувати пісні, які не змогла випустити раніше з тих чи інших причин.

- Я не знаю що буде завтра, але сьогодні, я слухаю пісню “Диких Серцем” - і під неї обіймаю своїх рідних, ціную друзів і люблю Україну, - каже Роман Милян. - Сподіваюсь, людям ще подобається класичний поп-рок з живими інструментами в записі. “Запам’ятай цю мить” - пісня, яка може стати причиною ваших обіймів, усмішок, сліз щастя...

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ