Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Харчування в поїздах ІНТЕРСІТІ подешевшає на 10%

Українська залізнична швидкісна компанія планує провести новий конкурс на визначення оператора з надання послуг харчування для пасажирів поїздів ІНТЕРСІТІ+ та ІНТЕРСІТІ. Про це повідомила прес-служба Мінінфраструктури.

У міністерстві нагадали, що 20 серпня відбувся відкритий конкурс на визначення оператора з надання послуг харчування для пасажирів поїздів ІНТЕРСІТІ+ та ІНТЕРСІТІ. У зв’язку з тим, що переможець конкурсу своєчасно не приступив до виконання взятих на себе зобов’язань, конкурс від 20 серпня 2015 року був визнаний таким, що не відбувся. Підприємство планує провести новий конкурс наприкінці листопада – початку грудня 2015 року.

У міністерстві наголосили, що з метою адаптації потреб пасажирів внесено зміни в організаційну структуру програмного забезпечення, та з 1 листопада 2015 пасажири швидкісних поїздів категорії ІНТЕРСІТІ+ зможуть одночасно при оформленні проїзного документу здійснювати замовлення чаю через залізничні каси.

Також, як зазначено в повідомленні прес-служби, Швидкісна залізнична компанія домовилася з нинішнім оператором харчування, який з 16 жовтня 2015 року знизив вартість продуктів харчування в швидкісних поїздах ІНТЕРСІТІ+ та ІНТЕРСІТІ на 10%, а  з 1 листопада 2015 року планується зниження ще на 10%.

 

 

 

Хочеш охреніти як я? Хочеш охреніти більше за мене?Тоді сядь у поїзд №743 Київ-Львів (Інтерсіті) і попроси "ось ці фіст...

Posted by Сергій Притула - офіційна сторінка on 4 жовтня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ