Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Хокей: «Динамо» в нелегкому поєдинку поступилося «Білому Барсу»

Сьогодні, 16 вересня, в Білій Церкві бронзові призери попереднього розіграшу УХЛ «Білий Барс» і МХК «Динамо» закрили перший тур Української хокейної ліги, повідомили в УХЛ.

Нагадаємо, що раніше «Донбас» впевнено обіграв "городян" з Кременчука, а "Дніпро" здобув "суху" перемогу над «Крижаними Вовками».

Білоцерківці, з величезним бажанням реабілітуватися за програні на Кубку Донбасу поєдинки, відразу стали небезпечно атакувати ворота Тимура Мамедова. Рівно 10 хвилин харків'янам вдавалося стримувати натиск і масовані атаки суперника, але потім ряд дурних помилок в обороні дав «барсам» можливість відкрити рахунок закинутим шайбам.

Цією можливістю «Білий Барс» скористався сповна, тричі відзначившись у воротах супротивника. Відзначимо, що автором першої шайби в складі білоцерківців став Микита Лєсников, а потім по черзі гольові бали заробили Павло Таран і Юрій Качан. «Динамо», в свою чергу, так і не змогло відповісти на пропущені шайби.

У другій двадцятихвилинці клуби стали більш акуратніше і стриманіше грати що в атаці, що в обороні. Саме це не дозволило жодній з команд відзначитися. Хоч «барси» та «динамівці» намагалися організовувати масовані атаки, намагаючись заволодіти ігровою перевагою, проте, змінити рахунок на табло клубам так і не вдалося.

У заключному періоді «барси» ще раз засмутили Тимура Мамедова, встановивши остаточний рахунок 4:0. Цікавим є той факт, що всі три поєдинки першого туру вигравали господарі майданчиків, а вчорашній матч «Дніпра» проти «Крижаних Вовків» закінчився з аналогічним сьогоднішньому рахунком.

Таким чином «Білий Барс» записує на свій рахунок перші три очки, а голкіпер Кирило Кучер, як і воротар херсонців Олег Петров, записав собі в актив "сухар".

Нагадаємо, що другий тур УХЛ відбудеться 19 і 20 вересня. У перший ігровий день туру о 18:20 в Харкові МХК «Динамо» прийме кременчужан, а о 19:00 в Херсоні зустрінуться «Дніпро» і «Білий Барс». Тур 20 вересня в 18:30 на київському «Шалетті» закриють «Крижані Вовки», які зіграють проти чинного чемпіона України.

«Білий Барс» - МХК «Динамо» 4:0 (3:0, 0:0, 1:0)

Шайби: 1:0 Лєсников (Печерських, Ядловський), 12:04; 2:0 Таран (Гребеник, Дурдиєв - біл), 14:26; 3:0 Качан (Тимченко, Грицюк - біл), 19:28; 4:0 Дурдиєв (Лєсников, Печерських), 50:59;

«Білий Барс»: Кучер (Качула); Логач - Ядловський, Гребеник - Таран, Васильєв - Гриценко, Грицюк; Бородай - Качан - Тимченко, Дурдиєв - Печерських - Лєсников, Панченко - Арабов - Генералов, Панов - Андращук - Ромахін.

МХК «Динамо»: Мамедов (Гурко); Матвієнко - Дегтярьов, Лісін - Піддубний, Хохлов - Порупа, Бабчук; Худяков - Ромащенко - Олійник, Халін - Максименко - Сиротенко, Мартишко - Кобіков - Скребела; Колядинський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ