Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Хокей: «Кременчук» впевнено обіграв МХК «Динамо»

Другий тур Української хокейної ліги своїм поєдинком відкрили МХК «Динамо» і «Кременчук» на харківській арені «Салтівський Лід», повідомили в Українській хокейній лізі.

Матч кременчужани почали досить впевнено, на четвертій хвилині відкривши рахунок закинутим шайбам. Однак далі всі інші небезпечні випади кременчужан голкіпер "динамівців" Тимур Мамедов надійно зводив "нанівець", раз по раз рятуючи свою команду.

Під кінець двадцятихвилинки команди не на жарт активізувалися і по черзі створювали біля воріт супротивника небезпечні моменти, але на перерву клуби все ж пішли за мінімальної переваги "городян".

У другому періоді харків'яни стали набагато впевненіше "огризатися" і нападати на ворота гостей. Але шалене бажання відіграти пропущені шайби зіграло з харківською командою злий жарт - Тимур Гриценко і Олексій Кисельов збільшили перевагу своєї команди до трьох шайб.

Кульмінацією стала остання хвилина періоду, коли на шайбу Микити Олійника, форвард кременчуан Гліб Кривошапкін в меншості відповів своїм голом, зробивши рахунок 1:4 на користь "городян". Таким чином, у "динамівців" хоч і вийшло пробити Микиту Гордюшина, але скоротити відставання в підсумку так і не вийшло.

Заключна двадцятихвилинка пройшла за сценарієм перших двох - кременчужани активно пресингували господарів і ще двічі відзначилися у воротах харків'ян. "Динамівці" в свою чергу, так і не змогли ще раз розписатися у воротах Микити Гордюшина.

Таким чином команда Олександра Савицького здобула перші три очки в сезоні 2018/2019, а МХК «Динамо» так і залишилося без набраних балів.

МХК «Динамо» - «Кременчук» 1:6 (0:1, 1:3, 0:2)

Шайби: 0:1 Фурса (Зайцев), 2:50; 0:2 Красильников (Гриценко, Тютченко), 27:57; 0:  Кисельов (Зайцев), 37:44; 0:4 Кривошапкін (Толстушко, Грицьких), 39:01; 1:4 Олійник (Мартишко), 39:42; 1:5 Гриценко, 56:23; 1:6 Кисельов (Зайцев, Фурса), 57:11.

МХК «Динамо»: Мамедов (Гурко); Лісін - Дегтярьов, Хохлов - Піддубний, Матвієнко - Порупа, Бабчук - Ступницький; Мартишко - Ромащенко - Олійник, Худяков - Халін - Сиротенко, Колядинський - Кобіков - Скребела, Семененко - Максименко - Пойманов.

ХК «Кременчук»: Гордюшин (Петленко); Грицьких - Толстушко, Севрюгин - Хрішпенц, Горлушко - Бойових, Савицький; Красильников - Шиманський - Тютченко, Савченко - Гриценко - Ворона, Кисельов - Фурса - Зайцев, Муртищев - Кривошапкін - Гончаров.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ