Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Хто скасував масковий режим у Львові?

У Львові містяни масово відмовились від дотримання маскового режиму в транспорті та місцях масового скупчення людей. Зазначимо, що офіційного скасування необхідності дотримання карантинних вимог не було.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів скасував поділ на карантинні зони в Україні, про це йдеться у постанові № 372 від 26 березня.

На період воєнного стану: фізичним особам і суб’єктам господарювання рекомендовано дотримуватися протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19; фізичним особам рекомендовано забезпечити отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами, включеними ВООЗ до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях; закладам охорони здоровʼя - забезпечити готовність до реагування на спалахи COVID-19 в умовах воєнного стану.

Протиепідемічні заходи наразі носять рекомендаційний характер, тобто МОЗ рекомендує дотримання протиепідемічних заходів, наскільки це можливо. Масковий режим у громадських місцях та транспорті, соціальна дистанція.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ