Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ігор Телішевський: «Школярі Львова їздять у громадському транспорті безкоштовно»

Львівський УКРОП та ГО «Батьківська Рада Львівщини» нагадують, що львівські школярі їздять у громадському транспорті безкоштовно.

Відповідна ухвала почала діяти ще у травні 2018 року. Так, згідно з ухвалою школярі не сплачуватимуть за проїзд у маршрутках під час навчального року, окрім літніх канікул. Електротранспорту такі нововведення теж стосуються. Однак, у трамваях школярі їздитимуть безкоштовно протягом усього року. 

Укропівці Львова пропонували дозволити безкоштовний проїзд для учнів ще минулого року. Проте, місцева влада довго перешкоджала запровадженню такої пільги. 

«Схожі пільги вже є в Івано-Франківську, що значно полегшує навантаження на гаманці місцевих батьків. Шкода, що у Львові на це спромоглися лише під тиском депутатів та громадськості. Цікаво, що депутатський корпус досягнув домовленості з перевізниками, водночас вони відмовились від компенсації. Проте Андрій Садовий довго затягував підписання цієї ухвали», – підкреслив голова фракції УКРОПу у Львівській міській раді Ігор Телішевський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ