Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Васюник забув про другий Львів і повернувся до першого

Пройшло 5 років і Ігор Васюник забув про свою попередню концепцію існування двох міст, з якою він планував минулого разу очолити львівську Ратушу.

Нагадаємо, в 2015 році, кандидат на посаду міського голови Львова Ігор Васюник стверджував: пішов на вибори тому, що вже поставив діагноз міській владі Львова.

"І він такий — сьогодні є два Львови. Один — напоказ, а другий — для нас, місто, в якому живе майже мільйон людей", - казав Ігор Васюник.

Ігор Васюник - 2015

Таку рекламну концепцію вподобали користувачі соцмереж, які породили незліченну кількість мемів на цю тему. Але конвертувати їх, а також найбільші витрати на передвиборчу агітацію, в голоси виборців так і не вдалося. За Васюника, згідно з даними Центральної виборчої комісії , проголосувало лише 9 259 або 3,2% виборців.

Ігор Васюник - 2020

На вибори, які пройдуть 25 жовтня цього року, Ігор Васюник схоже вирішив відмовитись від стратегії про два Львова, та повернувся до старих звичних заяв-обіцянок.

Отже! Обравши Васюника головою Львівської ОТГ, мешканці міста вже невдовзі отримають якісний і безкоштовний громадський транспорт, воду без хлору, зменшення тарифів і збільшення бюджету Львова вдвічі.

Ігор Васюник - 2020

Також Васюник певний час намагався рекламувати себе за рахунок міського проєкту, який фінансує ЄБРР, на впровадження електронного квитка у Львові. Однак, це рішення так і не реалізують до виборів, і воно наразі викликає більше негативних емоцій у львів'ян через затягування у часі, він вирішив відмовитись від цієї реклами.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо напередодні, за даними соціологів, на виборах міського голови Львова Ігоря Васюника готові підтримати ті ж самі трішки більше 3% виборців. Схоже, що і на цей раз симпатії львів'ян непорушні.

Але схоже, в кандидата ще залишається один козир. Можливо скоро у Львові будуть нові борди, адже Ігор Васюник пообіцяв подарувати вишиванку - "великому українцю Ілону Маску".

Мем з Facebook

Маринюк Андрій, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ