Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Інфекційній лікарні передали нові апарати ШВЛ

Сьогодні, 8 вересня, Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні передали три апарати ШВЛ. Про це повідомили 8 вересня у прес-службі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Обладнання придбали за кошти Фонду Ріната Ахметова та ДТЕК.

" У квітні ми передали на потреби області майже 35 тис. експрес-тестів для діагностики вірусу та захисні костюми для медиків. На потреби області передали вже 15 апаратів ШВЛ, а сьогодні передаємо три апарати для інфекційної лікарні.  Це обладнання буде рятувати людські життя як під час пандемії, так і після", - зазначив Олег Таращук, директор ДТЕК Західенерго.

Він додав, що апарати ШВЛ, які придбав для українських медиків Фонд Ріната Ахметова, це реанімаційне обладнання високого класу. Вони автоматизовані і значною мірою виключають людський фактор. Завдяки цьому, закуплені апарати ШВЛ, можуть бути використані майже відразу ж після інсталяції практично в будь-якому куточку України, що дуже важливо в умовах епідемії, коли рятувати життя потрібно тут і зараз.

«Наші партнери системно не на словах, а на ділі допомагають лікарям і медичним закладам боротися із пандемією. В межах підписаного меморандуму чітко виконують свої зобов’язання і активно підтримують нас у подоланні Covid-19. Уже чимало наших лікарень – як у Львові, так і в області - отримали допомогу. Ми дуже вдячні за ваші зусилля, які ви докладаєте до порятунку життів українців. Особлива подяка колективу інфекційної лікарні, який взяв на себе особливо велике навантаження, працює із найважчими пацієнтами, тому допомога завжди доречна. Львівська ОДА і обласна рада завжди готові відгукнутися на ваші потреби, адже лише разом можна подолати цю пандемію», - акцентував заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Зазначимо, ще один апарат ШВЛ сьогодні передадуть Львівському обласному госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ