Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інклюзивний забіг "Миля Рівних Можливостей" на підтримку ветеранів відбувся у Львові

Біг – це не тільки підтримка фізичної форми та здоровий спосіб життя. Це ще й можливість долучитись до благодійних ініціатив.

У Львові відбувся інклюзивний забіг "Миля Рівних Можливостей", метою якого було зібрати кошти для відкритого тренувального майданчика у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи. 

Фото: МХП
Фото: МХП
Фото: МХП
Фото: МХП
1/2

"Все, що ми зараз робимо - для ЗСУ та завдяки ЗСУ! Ми вдячні нашим партнерам, які підтримують нас у цей складний економічний час і допомагають реалізовувати наші ініціативи та збирати кошти для наших захисників!", - зазначив Андрій Семенюк, співорганізатор забігів Ліги Доброго Бігу. 

Захід організувала Ліга Доброго Бігу, за підтримки підприємства "Захід-Агро" Західного Хабу МХП та Благодійного фонду "МХП — Громаді" в межах програми реінтеграції ветеранів "МХП Поруч". Зокрема, Фонд подвоїв усі зібрані кошти під час заходу, а це понад 40 000 грн. Відповідно 80 000 грн скеровуються на підтримку тренувального майданчика для ветеранів. 

Фото: МХП
Фото: МХП
Фото: МХП
Фото: МХП
1/2

У благодійному забігу взяла участь команда підприємства "Захід-Агро МХП", зокрема його директорка Тетяна Валанчюс. 

"Наша компанія запустила комплексну програму підтримки для військових та ветеранів "МХП Поруч", яка включає медобстеження, лікування і реабілітацію, юридичну та психологічну підтримку, соціальну реінтеграцію та професійну адаптацію захисників. Тож ми підтримуємо такі благодійні забіги, наші працівники активно беруть у них участь, а фонд та компанія готові подвоїти суму, яка буде зібрана під час цього заходу, щоб підтримати ініціативу для ветеранів», - зазначила Тетяна  Валанчюс, директорка підприємства "Захід-Агро МХП".

Фото: МХП
Фото: МХП
Фото: МХП
Фото: МХП
1/2

Формат забігу дуже зручний і доступний для багатьох бажаючих, тому бігли і діти, і люди з інвалідністю та на кріслах колісних.

"Біжу я та троє моїх діток, - розповідає одна із учасниць Христина Бей, - це дуже корисно, діти призвичаюються до занять спортом і це є наш благодійний внесок у хорошу справу".  

Загалом участь в благодійному забігу  "Миля Рівних Можливостей" взяли понад 150 учасників. Нагороди та подарунки від партнерів заходу отримали 12 переможців. 

Фото: МХП
Фото: МХП
Фото: МХП
Фото: МХП
1/2
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ