Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Intellias придбав ІТ-компанію Digitally Inspired

Глобальна сервісна та консалтингова IT компанія Intellias оголосила про придбання Digitally Inspired, швидкозростаючої IT компанії, яка базується у Великій Британії та фокусується на галузях роздрібної торгівлі та електронної комерції.

“Я радий вітати команду Digitally Inspired в Intellias. Дуже символічно, що на своє 20-річчя ми підписали угоду, яка дозволить нам прискорити зростання Intellias, а також поглибити експертизу в рітейлі та розширити присутність на ринку Великої Британії. З головним офісом неподалік Лондона, Digitally Inspired робить нас ще ближчими до клієнтів з Великої Британії та відкриває нові можливості для зростання на цьому ринку”, — сказав Віталій Седлер, СЕО та співзасновник Intellias.

“M&A — це ключовий елемент стратегії зростання Intellias, яка спрямована на побудову великого глобального бізнесу з провідними позиціями в основних галузевих вертикалях. Ця транзакція є важливим етапом у реалізації цієї стратегії. Будучи надійним партнером та експертом в сфері технологій, Digitally Inspired також поділяє схожі з нашими цінності, тим самим полегшуючи інтеграцію двох компаній. Тому я переконаний, що об’єднавши зусилля, ми зможемо посилити нашу синергію та зміцнити свої позиції провідного технологічного партнера для цифрових новаторів та найкращого роботодавця”, — прокоментував угоду Михайло Пузраков, Executive Chairman та співзасновник Intellias.

Команда Digitally Inspired буде інтегрована в організаційну структуру Intellias. В свою чергу, компанія Intellias приділятиме особливу увагу інтеграції корпоративної культури та цінностей і представленні нових можливостей для професійного зростання новоприбулих колег. Обидві сторони також зосередяться на створенні доданої цінності для клієнтів і cинергії зростання.

“Об’єднання з Intellias – це історичний момент для Digitally Inspired і унікальна можливість реалізувати масштабні проєкти разом з глобальними лідерами різних індустрій. Клієнти Digitally Inspired отримають доступ до потужної технологічної та галузевої експертизи Intellias. Як і Intellias, ми завжди прагнули бути надійним партнером для наших клієнтів та найкращим роботодавцем для наших інженерів. Ми раді зробити цей крок вперед разом, відкривши нові можливості для наших колег та клієнтів”, — прокоментував Олександр Гончарук, Managing Director в Digitally Inspired.

Об’єднана компанія матиме понад 3000 професіоналів, значно розширюючи присутність Intellias у Великій Британії, на додачу до вже наявних локацій в Україні, Польщі, Німеччині, США, Болгарії, Хорватії, Іспанії, Португалії, Колумбії, Індії та ОАЕ.

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній. Розробницькі центри компанії розташовані в Польщі, Україні, Хорватії, Болгарії, Іспанії, Португалії, Колумбії та Індії. Також Intellias представлений у Німеччині, США та Об'єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на технологічних рішеннях, автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд. людей в усьому світі. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від Forbes та EY Ukraine. Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ