Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інваліди з Моршина стали на захист інвалідів Львова

Інваліди Моршинського міського товариства інвалідів звернулися до всіх громадських організацій інвалідів Львівщини про підтримку Львівської обласної асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» у відстоюванні свого законного права на проведення статутної діяльності в приміщенні за адресою Львів вул. Ген. Чупринки, 85, в якому асоціація проводить статутну діяльність протягом останніх двадцяти років.


«Ми обурені дискримінаційними діями голови Франківської рай адміністрації м. Львова Н.Федорович щодо інвалідів, яка вимагає звільнення більшості приміщення, що орендує Львівська обласна асоціація інвалідів, погрожуючи в разі відмови, виселити їх повністю. Позбавляючи приміщення Львівську обласну асоціацію інвалідів, нас, громадські організації інвалідів Львівщини хочуть позбавити центру координації нашої роботи можливості  приїхати за методичними порадами і юридичними консультаціями, на семінари засідання Ради та Президії та інші заходи.    

Ганьба таким посадовим особам, керівникам від влади, які отримують заробітну плату за те, щоб служити людям, а працюють проти найбільш незахищених людей суспільства-інвалідів. 

 

Геть руки від інвалідів!», – сказано у заяві.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ