Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Інвестиція в нерухомість: чому це найкращий варіант?

Ринок нерухомості є одним з популярних сегментів для інвестування, і, як показує практика, все більше і більше інвесторів обирають саме цей напрямок.

Інвестування в нерухомість – це вкладення коштів у об’єкти нерухомості – або вже збудовані, або ж такі, що знаходяться на стадії будівництва. І якщо ви хочете піти саме цим шляхом – таке рішення можна вважати більш ніж вдалим. До речі, придбати квартиру чи готельку на максимально вигідних умовах можна перейшовши за цим посиланням: https://www.vorobievy-gory.kharkov.ua/kuda-investirovat-v-2021-m-godu-nedvizhimost-ili-kriptovalyutu/.

Переваги інвестування в нерухомість

Якщо ви досі вагаєтесь, а чи варто вкладати власні кошти в об’єкти нерухомості, ось вам декілька аргументів на користь такого способу інвестування:

  • По-перше, це дуже надійно. Як правило, нерухомість завжди зберігає свій цінник, а якщо вартість і знижується, то невідчутно. Згодом ціна знову підстрибує вверх;
  • По-друге, дає дохід. Придбаний об’єкт нерухомості – квартиру чи іншу споруду – можна здавати в оренду, відтак мати стабільний пасивний дохід. Головне, запропонувати вигідні для обох сторін умови – тоді справа обов’язково дасть бажаний результат;
  • По-третє, можна просто-напросто використовувати для власних потреб. Як кажуть, оселяйся і живи. Крім того, в перспективі житло можна продати на значно вигідніших умовах чи, приміром, подарувати дітям тощо.

Таким чином інвестиції в нерухомість – це найкраща можливість безпечно та раціонально вкласти свої кошти з мінімальними ризиками.

Де можна придбати об’єкти нерухомості максимально вигідно?

Зараз можна інвестувати практично в будь-що: дехто обирає нерухомість, а дехто вкладає, приміром, в криптовалюту. До слова, про те, куди вигідніше інвестувати – в нерухомість чи криптовалюту, можна дізнатись тут: https://www.vorobievy-gory.kharkov.ua/.

Якщо ви все ж таки зупинились на нерухомості, дуже важливо обрати надійну компанію-забудовника, де, власне, й можна буде придбати квартиру, готельку тощо. Особливої уваги заслуговує харківська компанія «Воробйові гори», котра має багатий досвід роботи в сфері нерухомості, є надійним та сучасним забудовником, що пропонує найкраще житло на вигідних умовах.

За увесь час свого існування забудовник здав у експлуатацію понад 12 житлових будинків та більше п’яти житлових комплексів, що є найкращим свідченням надійності та відповідальності за взяті на себе зобов’язання. Варто також відзначити, що компанія пропонує житло європейської якості, що на всі сто відсотків відповідає всім існуючим стандартам та нормам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ