Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Інвестиційний потенціал Львівщини презентували на українсько-баварському бізнес-форумі

24 січня у Мюнхені відбувся економічний форум «Україна-Баварія». Захід об’єднав понад 160 компаній, які презентували можливості інвестицій та кооперації. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

В межах однієї з панельних дискусій начальник управління інвестиційної політики  Львівської ОДА Роман Матис презентував присутнім потенціал Львівщини як інвестиційної платформи.

Зокрема, як зазначив Роман Матис, Львівщина і Баварія схожі у своїх економічних амбіціях, а менталітет мешканців Львівщини близький до європейського, відтак бізнесу буде легко започаткувати справу в області.

Також під час ділової зустрічі погодили зустрічний візит делегації баварського бізнесу на Львівщину.

Серед учасників форуму – перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів, президент Німецько-Української промислово-торговельної палати Андреас Лір, перший заступник Міністра фінансів України Оксана Маркарова, Державний міністр економіки і комунікацій, енергетики і технологій Вільної Землі Баварія Ільзе Айгнер.

Тема України та Баварії як економічних партнерів стала ключовою доповіддю форуму. Окрім того, дискутували щодо інтенсифікації баварсько-українського співробітництва та його перспектив у галузях IT, машинобудуванні,забезпеченні комплектуючими у автомобільній промисловості,  харчовій промисловості.

Також українська делегація відвідала завод компанії BMW, де оглянули потужності та технології, які застосовують під час виробництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ