Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

iPhone 12: коли ж очікувати новий флагман?

Відомий гігант з Купертино стабільно щороку радує своїх прихильників новинками, на черзі довгоочікувана флагманська модель iPhone 12. В компанії точну дату виходу смартфону поки не називають, проте у Всесвітньому павутинні активно поширюється інсайдерська інформація, котра певною мірою проливає світло на дане питання.

Якщо вірити останнім чуткам, офіційна презентація смартфонів iPhone 12 і iPhone 12 Max відбудеться в жовтні-листопаді. До речі, нещодавно в Apple провели квартальний звіт, де, зокрема, повідомили, що “яблучні” смартфони побачать світ на декілька тижнів пізніше, аніж зазвичай, що, в свою чергу, вказує на правдивість інсайдерських даних.

В компанії також заявили, що презентація відбудеться з дотриманням карантинних заходів, тобто буде проведена онлайнова трансляція, а на офіційному веб-сайті Apple публікуватимуть пресрелізи. До речі, якщо Ви не має наміру чекати вихід новинок, а вже зараз хочете обзавестись продуктивним девайсом  від купертинського бренду, iPhone на Mrfix.ua можна придбати за доступними цінами та швидкою доставкою по Україні.

Що відомо про апаратне «начиння» новинок

Зараз достеменно відомо, що «дванадцятка» буде доступна в чотирьох модифікаціях, молодші моделі отримають дисплеї з діагоналлю 5,4 і 6,1 дюйма, а Pro-версії – 6,1 і 6,7”. Крім того, новинки укомплектують фірмовими процесорами А14 та оперативною пам’яттю від 4 до 6 Гбайт. Що стосується накопичувача, «яблучні» смартфони матимуть 128 / 256 Гбайт вбудованої пам’яті, тобто версія на 64 Гб випускатись більше не буде.

Більше того, всі 4 модифікації підтримуватимуть 5G, але отримають акумуляторні батареї дещо меншої ємності, аніж минулорічні моделі. Ще однією чуткою, котра наробила галасу поміж фанатими Apple, є те, що новинки матимуть спрощену комплектацію, зокрема, девайси не комплектуватимуться зарядним адаптером та навушниками.

Разом з тим, дві молодші модифікації iPhone 12 отримають подвійну основну камеру, а старші моделі – потрійну + лідар. До слова, в мережі Інтернет говорять, що із захисним склом для камер виникли певні проблеми, тому компанія в останній момент була вимушена змінити їх постачальника.

Інсайдерські джерела також повідомляють про покращення магнітного кріплення для бездротової зарядки.

Цінова політика

Точної інформації щодо того, які цінники отримають новоспечені флагмани, поки нема, проте декотрі аналітики переконані, що топова версія Айфон 12 вартуватиме щонайменше 1100 доларів. Певна річ, в Україні ціна буде відчутно вищою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ