Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ITF Lion Cup: Львів’яни припинили боротьбу за призові місця

У Львові на відкритих кортах ФСТ «Динамо» (вул. Янева, 10) триває престижний тенісний турнір третьої категорії ITF Lion Cup, на старт якого заявилося понад 100 спортсменів до 18-ти років з 21-ої країни світу.

У п’ятницю, 12 липня, відбудуться півфінальні матчі в одиночному розряді серед хлопців та дівчат. У півфіналах одиночного турніру серед хлопців зіграють француз Джованні Мпеші Перрікард з казахом Бекзатом Усіпбековим, а також італієць Лоренцо Роттлі з киянином В’ячеславом Бєлінським. Львів’яни Нестор Лопушинський та Святослав Ільницький програли у першому колі турніру.

В одиночних змаганнях дівчат також визначилися півфіналістки. У першому півфіналі зіграють француженки Флавіє Брюгноне та Анаеллє Лєклерко, а у другому – бельгійка Ганне Вандевількель та киянка Сабіна Зейналова. До другого кола турніру дійшли львів’янки Анна Мартемянова та Анна Гінка, щоправда вони поступилися першій та третій сіяній турніру білорусці Яні Колодинській (2:6, 2:6) та казашці Єлизаветі Карловій (6:4, 3:6, 3:6).

У парних змаганнях дівчат Гінка та Мартемянова дійшли до чвертьфіналу, де програли українкам Карині Качур та Анастасії Соболєвій (Київ/Дніпро) – 3:6, 3:6 . Львів’яни Ільницький та Лопушинський у парних змаганнях програли у першому колі Олександр Грекулу (Київ) та португальцю Томасу Луісу – 2:6, 3:6.

Престижний міжнародний тенісний турнір ITF Lion Cup триватиме у Львові до суботу, 13 липня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ