Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Надзвичайні події

Із 66-ти госпіталізованих гостей львівського весілля 35 вже відпустили додому

Станом на 15.00 25 липня, 35 осіб, які отруїлися на весіллі у Львові, вже виписані з лікарні, серед них 9 дітей. Про це повідомила прес-служба Головного управління охорони здоров'я Львівської ОДА.

В стаціонарі станом на 15.00 25 линя перебуває 31 особа, з них 8 дітей. 26 осіб (7 дітей) - у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні. 5 осіб (1 дитина) – в інфекційному відділенні Пустомитівської ЦРЛ. Стан пацієнтів покращується, важких немає. 1 дитина - у стані середньої важкості з тенденцією до покращення, повідомляють в прес-службі.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. У стаціонарі постійно працюють чергові лікарі, адміністрація лікарні, керівники ГУОЗ ЛОДА і облСЕС.

Протиепідемічні заходи та епідрозслідування тривають. Ситуація знаходиться під контролем медичної та санітарно-епідеміологічної служби області.

Нагадаємо, 16 липня, у Львові в приміщенні їдальні технологічного коледжу Національного університету „Львівська політехніка” відбулося весілля, після якого протягом останнього тижня з харчовим отруєнням госпіталізували 66 осіб. Всього на весіллі гуляло 95 осіб. У 26 людей лікарі згодом виявили сальмонельоз. Всі захворілі вживали страви з курятини, яка і стала причиною отруєння. Зараженими виявилися також інші продукти харчування. Їдальня, у якій проводили весілля, офіційно вважалася закритою на ремонт. Через отруєння порушено дві кримінальні справи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ