Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Із понеділка 5-та міська лікарня почне приймати хворих на СОVID

Із понеділка, 2 листопада, 5-та міська лікарня Львова також прийматиме хворих з коронавірусною інфекцією або з підозрою на цю недугу. Окрім того, у 1-шій та 8-мій міських лікарнях збільшать кількість ліжкомісць для лікування хворих на СОVID. Про це повідомили 29 жовтня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото: ЛМР

Як розповіла заступниця міського голови Львова й керівниця міського штабу протидії коронавірусу Галина Слічна, у 5-тій міській лікарні на вул. Коновальця розгорнуть 80 ліжок. Хворих на пневмонію без підтвердженого СОVID, яких раніше приймали в цьому корпусі, переведуть у корпус на вул. Чупринки, де є 60 ліжкомісць.

Окрім того, у 1-шій міській лікарні на Ужгородській розгорнуть ще 80 ліжкомісць. Також додаткових 60 ліжкомісць облаштують у 8-мій міській лікарні на Навроцького (частину з них — у приміщенні центру "Мікрохірургія ока"). Водночас, хворих на пневмонію планують приймати у приміщенні 4-ї лікарні на Свенціцького — там є 40 ліжок. Також розглядають можливість переоблаштувати деякі поліклінічні відділення для прийому хворих.

До слова, зараз по лікарнях Львова є 920 ліжкомісць для хворих з коронавірусом, з них половина — заповнені хворими.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові та на Львівщині підтверджено 28889 випадки інфікування коронавірусом, з них 831 — летальні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ