Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кабінети адмінбудинку Львівської ОДА опломбовано

Громадянська компанія «Платформа вільних людей» інформує про те, що вранці 23 грудня 2014 року, з першим промінням волелюбного сонця, силами національно-патріотичної, революційної громади Львова, було повернуто під контроль обласної ради адміністративний будинок Львівської обласної державної адміністрації за адресою: м. Львів, вул. Винниченка. 16. Повідомила прес-служба ГК «Платформа вільних людей».

Службові приміщення і кабінети вказаного адмінбудинку ЛОДА опломбовано.Проводиться організація самооборони і комунікації.

У зв'язку з тим, що Народна Рада України відкликала повноваження Львівської обласної державної адміністрації, громадськість Львова провела виселення обласної адміністрації з адмінбудинку, орендованого у Львівської обласної ради для передачі такого в належне використання Обласної ради та створюваного в близькому часі Виконкому, єдиного легітимного органу виконавчої влади на Львівщині.

Під стінами ОДА розгорнуто додаткові укріплення і барикади з метою унеможливлення можливих провокацій, штурму чи насильних дій зі сторони бандитів.

Підконтрольний адмінбудинок використовується в цілях обігріву, нічлігу та іншої необхідної підтримки учасників Євомайданівських заходів та загальногонаціонального громадського спротиву.

Комендатурою адмінбудинку ЛОДА проводиться підготовка для передачі вказаного приміщення у повне розпорядження Обласної ради та Виконкому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ