Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кабмін дав Львівщині 15 мільйонів на ліквідацію пожежі на териконі

Кабінет міністрів України виділив 15 млн грн на ліквідацію пожежі на териконі “Львівської вугільної компанії”, розташованому в Сокальському районі Львівської області.

Згідно з розпорядженням №710 від 27 вересня, уряд виділив Міністерству енергетики та вугільної промисловості 15 млн грн для здійснення першочергових невідкладних заходів, спрямованих на запобігання виникненню надзвичайної ситуації на території Сокальського району Львівської області.

Міністерству фінансів України доручено здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

Окрім того, Мінекономрозвитку і торгівлі, Мінфіну, Мінрегіонрозвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Державній казначейській службі доручили подати до 28 грудня звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

Нагадаємо, 30 вересня прем’єр-міністр Володимир Гройсман вибачився перед львів’янами за те, що віце-прем’єр Геннадій Зубко досі не вирішив питання палаючого терикону “Львівської вугільної компанії”. За словами голови уряду, через бездіяльність Зубка, він був вимушений передоручити це питання віце-прем’єру Володимиру Кістіону. Прем’єр розповів, що 27 вересня уряд вирішив виділити додаткові гроші на врегулювання питання терикону.

Львівська газета

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ