Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кабмін обмежив поїздки чиновників за кордон

Кабінет міністрів України призупинив до 1 січня 2015 року відрядження чиновників за кордон. Про це сказано в постанові уряду № 969 від 25 грудня 2013 року.

Виняток становлять довгострокові відрядження дипломатичних працівників і поїздки делегацій, які "здійснюються в межах видатків, передбачених у кошторисах, і викликаних необхідністю".

Серед такої необхідності: рішення проблемних питань розвитку окремих галузей економіки, участь у діяльності міжнародних організацій, виконання рішень про екстрадицію за кордону осіб, які перебувають під вартою.

Згідно документа, уряд зобов'язав змінити фінансування органів державної влади, а також підприємств, установ і організацій, які використовують кошти державного бюджету.

Також Кабмін постановив щорічно забезпечувати мінімізацію витрат на службові відрядження, оптимізуючи кількість членів делегацій, здешевлюючи витрати на оплату проїзду, винайм житла.

Найближчим часом Кабінет міністрів України обговорить також програму захисту державних інформаційних ресурсів від протиправного втручання в їхню діяльність.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ