Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кабмін призначив нових заступників в Міноборони та МВС

Уряд на засіданні у вівторок ухвалив низку розпоряджень про звільнення та призначення посадовців у трьох міністерствах.

Зокрема Кабінет міністрів ухвалив розпорядження про звільнення Івана Руснака з посади першого заступника Міністра оборони, Олега Гайдука з посади заступника Міністра оборони та Олександра Котія з посади заступника Міністра з питань стратегічних галузей промисловості. 

Натомість Кабмін призначив Олександра Павлюка першим заступником Міністра оборони, а Богдана Драп’ятого, Катерину Павліченко, Олексія Сєргєєва, Василя Тетерю, Леоніда Тимченка заступниками Міністра внутрішніх справ. Держсекретарем МВС призначили Інну Ящук.

Резніков розповів про кадрові зміни у Міністерстві оборони

До слова, вранці міністр оборони Олексій Резніков повідомив про кадрові зміни в очолюваному ним міністерстві. Зокрема йшлося про призначення на посаду першого заступника міністра Героя України, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка. На посаду заступника міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації засновника благодійного фонду «Повернись живим» Резніков висунув Віталія Дейнегу, а посаду заступника міністра з питань європейської інтеграції мав обійняти ексжурналіст, депутат та експосол України у Канаді Андрій Шевченко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ