Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Резніков розповів про кадрові зміни у Міністерстві оборони

Міністр оборони Олексій Резніков подав на погодження Президенту перелік кандидатів на посади в міністерстві. Після цього їх має затвердити Кабмін.
Фото: Міноборони України

Про це Олексій Резніков повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

За його словами, нові люди в команді посилять Міністерство оборони України. 

"Ми пройшли рік в умовах повномасштабної російської агресії. Накопичено важливий досвід, що дає підказки, як посилити Міністерство. Я запросив до команди нових людей", - написав Резніков.

Відтак на посаду першого заступника міністра подано кандидатуру Героя України, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

"Генерал Павлюк досконало знає проблематику сучасної війни та потреби нашої армії, має необхідні лідерські та управлінські якості. Буде ще більше синергії у взаємодії з Генеральним штабом", - переконаний міністр.

На посаду заступника міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Олексій Резніков запросив "відомого волонтера з бекграундом у сфері ІТ, а останнім часом журналіста-документаліста Віталія Дейнегу".

Також ще одним претендентом, який має посилити євроінтеграційний напрям в Міністерстві оборони України  став медійник Андрій Шевченко. 

"Комунікації з міжнародними партнерами, законотворцями та українським суспільством, впровадження у секторі оборони нових стандартів є одним з пріоритетних напрямків. Запросив на посаду заступника міністра з питань європейської інтеграції відомого медійника Андрія Шевченка, який одночасно має успішний досвід роботи у Парламенті, а також на посаді посла України у Канаді", - поділився міністр.

Резніков зазначив, що попередні перший заступник міністра оборони генерал-полковник Іван Руснак та заступник міністра оборони з питань цифрового розвитку Олег Гайдук залишаються у команді Міністерства і будуть залучені до роботи в ролі радників міністра.

До антикорупційної ради при Міноборони наразі долучилися 13 ГО — міністр

Додамо, напередодні міністр оборони України Олексій Резніков ініціював утворення робочої групи зі створення антикорупційного дорадчого органу при Міністерстві оборони України. Наразі до групи долучилися вже 13 громадських організацій, серед яких є представники ЗМІ. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ