Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Кабмін затвердить план дій найближчим часом – Порошенко

Кабінет міністрів України затвердить покроковий план дій уряду найближчим часом. Про це сьогодні заявив Президент України Петро Порошенко під час засідання Національної ради реформ, передає УНН.

"Я хотів би подякувати Володимиру Борисовичу, всім членам уряду за високий ступінь врахування стратегії 2020 і рішення Нацради реформ, яке було прийняте і передано до уряду", - сказав він.

За словами Президента, це саме той документ, який дозволяє нам упевнено дивитися у майбутнє.

"Засідання сьогоднішньої Нацради реформ присвячене тому, що незважаючи на те, що термін дуже короткий, але нам розтягувати немає коли. Щоб ми цей документ провели у форматі обговорення з представниками ВР, громадських організацій, які входять до Нацради реформ. Врахували ті позиції, які будуть висловленні. І найближчим часом, як ми домовилися з Володимиром Борисовичем, уряд прийме рішення і за підсумками обговорення затвердить зазначений документ", - зазначив Глава уряду.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман раніше повідомив, що вже до кінця року Кабінет міністрів України запропонує середньостроковий план дій.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ