Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Кам’янка-Бузька районна лікарня має успішно зайти в новий етап медичної реформи

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко зустрівся сьогодні із представниками лікарні, районної влади та підрядниками, аби обговорити ситуацію із судовим провадженням проти КНП ʺКам’янка-Бузька ЦРЛʺ, внаслідок якого було заблоковано банківські рахунки лікарні. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.
Фото: Львівська ОДА

Участь у нараді також взяв перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк.

Під час розмови сторони зійшлися на думці у потребі якнайшвидшого врегулювання ситуації, що дасть можливість розпочати установі співпрацю із НЗСУ.

ʺКожна медична установа другого і третього рівня мають зайти в реформу. В усіх проблемних питаннях медичних закладів треба шукати конструктив. Компромісні рішення дозволять підписати договори з Національною службою здоров’я та надати якісні послуги мешканцямʺ, - наголосив під час зустрічі Іван Собко.

За результатами наради вирішили профінансувати частину задекларованого авансу підряднику із районного бюджету, та розблокувати рахунки до середини наступного тижня.

Також присутні обговорили можливості щодо залучення коштів на реалізацію проєкту ʺРеконструкція фасаду з впровадженням енергозберігаючих заходів будівлі Кам’янка-Бузької центральної районної лікарніʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ