Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Канадська провінція Альберта готова забезпечити роботою висококваліфікованих спеціалістів у галузі енергетики

Канадська провінція Альберта готова забезпечити роботою висококваліфікованих спеціалістів у галузі енергетики — про це сьогодні, 19 червня 2006 року, під час прес-конференції повідомив прем’єр  провінці Альберта Ральф Кляйн. За його словами, Альберта — багата на енергоресурси, і постачає 18% потреб США, а тому їм потрібні висококваліфіковані спеціалісти в цій галузі.
«Ці спеціалісти могли б приїхати в Канаду на роботу, але для цього потрібно, щоб вони готувалися в Україні», — зазначив прем’єр.
Надзвичайний та Повноважний Посол Канади в Україні  Абайна Данн зазначила, що зараз в Україні спостерігається зріс канадського підприємництва на 25% .
«Це тішить, оскільки в кінці 90-х років була ситуація, коли канадські фірми закривалися і припиняли свою діяльність, — наголосила вона. — Тепер ми зі свого боку бачимо покращення ділового клімату в Україні для створення спільних підприємств, а також інвестування коштів в Україну». За її словами, однією з найкращих інвестицій за останній час було те, що канадська фірма підписала кредит в «Укрсімбанк» на 15 млн доларів на експертну діяльність.
«Канада і весь світ чекає від України стабільності, захисту для іноземного бізнесу, а також верховенства права, законодавства, що стосується підприємництва, тоді Україна змогла б вступити до СОТ. Канадські фірми готові до співпраці з тими фірмами, які відповідають світовим стандартам», — додала посол.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ