Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кандидати на посаду начальника управління юстиції Львівщини склали іспити

Учора, 7 липня, Кадрова комісія Міністерства юстиції провела письмовий іспит та добровільне тестування для кандидатів на заміщення 10 вакантних посад керівників та заступників керівників головних територіальних управлінь юстиції, повідомила прес-служба Мінюсту.

Заявки на участь у тестуванні подали 58 кандидатів. За результатами письмового іспиту та тестування найкращі з претендентів отримають змогу пройти співбесіду з Кадровою комісією, яка надасть свої рекомендації щодо призначення на посади Міністру юстиції.

Тестування та іспит проходили в рамках конкурсу на зайняття наступних вакансій:

начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області;

першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області;

заступників начальників головних територіальних управлінь юстиції з питань державної виконавчої служби – начальників управлінь державної виконавчої служби головних територіальних управлінь юстиції у Волинській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській та Чернігівській областях; 

заступників начальників головних територіальних управлінь юстиції з питань державної реєстрації – начальників управлінь державної реєстрації головних територіальних управлінь юстиції у Кіровоградській, Львівській та Чернігівській областях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ