Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Капелан Львівської міської ради: Небесною Сотнею маніпулюють

Сьогодні, 20 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради перед депутатами традиційно виступив капелан, отець Павло Дроздяк. Він зазначив, що в житті українського народу сталася велика трагедія - загинули найкращі його сини і доньки.

"Небесна Сотня мечем пробили наше існування", - сказав капелан.

Він водночас додав, що сьогодні іменами цих проведників, які загинули за краще для нас життя, багато маніпулюють. Він закликав кожного задуматись над тим, що трапилось.

"Кожен повинен визначитися для себе - чи буду я далі брати хабарі, принижувати і вбивати ближнього? ", - сказав о. Павло.

Він також додав: "Може бути безліч різних осіб на адміністративних посадах, але поки ми самі не змінимось, то нічого не поміняється. Ми хочемо змінити когось, але починати треба із зміни самого себе".

"Сьогодні у людей загострене відчуття справедливості, вони не можуть слухати відвертої брехні та лукавства. Батьком лукавства є Диявол", - сказав капелан.

Отець Павло Дроздяк також додав, що у нього часто питають, якщо Бог милосердний, то чому все це відбувається: "Мене запитують, чому брат, який стояв поруч мене, був вбитих на смерть? Цього ніхто не скаже... Ми повинні зрозуміти, або ми станом добрішими і соціально справедливими, або Небесна Сотня нас засудить".

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ