Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Карантину у ЛНУ імені Івана Франка продовжено до 31 жовтня

Відповідно до Наказу Ректора № О-65 від 31 серпня 2020 року режим карантину у Львівському національному університеті імені Івана Франка продовжено до 31 жовтня 2020 року.

Освітній процес в Університеті буде організовано відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України № 50 від 22 серпня 2020 р. «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», наказу Ректора «Про початок 2020/2021 навчального року» № О-62 від 27 серпня 2020 року та наказу Ректора «Про організацію протиепідемічних заходів у Львівському національному університеті імені Івана Франка на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» № О-63 від 27 серпня 2020 року.

Лекційні заняття відбуватимуться у дистанційному режимі, а практичні, семінарські та лабораторні заняття – в очному форматі з урахуванням протиепідемічних заходів та залежно від карантинного зонування. Проведення занять в аудиторіях буде організовано для окремих академічних груп з дотриманням усіх санітарних заходів та обмежень.

Закликаємо Вас ретельно стежити за своїм здоров’ям, дотримуватися вимог щодо маскового режиму та соціального дистанціювання. Будьте здоровими!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ