Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» програли «Волині» у товариському матчі

Львівські «Карпати», готуючись до старту нового чемпіонату України, провели спаринг на стадіоні «Україна» проти луцької «Волині».

Якщо раніше карпатівці проводили свої спаринги проти команд із нижчих ліг, то у середу на «левів» чекали представники луцької «Волині», які розпочнуть новий чемпіонат у вищій лізі. Підопічні Віталія Кварцяного, щоправда, перервали збір на озері Світязь і повернулися до Луцька, звідки вже вирушили на спаринг проти «Карпат». 

Анатолій Чанцев не зміг задіяти у цьому матчі велику кількість лідерів. Роман Мисак, Артур Карноза, Павло Ксьонз, Володимир Костевич та Гегам Кадимян через ушкодження грати не могли, але, у свою чергу, шанс себе проявити отримали інші гравці, зокрема й молодь.

«Зелено-білі» почали гру активніше і могли забивати, але як і в попередньому матчі не склалося з реалізацією. Дуже хороша нагода була в Лещука, однак м’яча, після сильного удару головою, парирував Неділько. Кіпер «Волині» врятував свою команду і після того, як Гемега вийшов сам на сам – забракло лічених сантиметрів. Гол-красень міг забити Габріель, та йому не вдалося точно пробити у падінні через себе. Натомість забила «Волинь». Гості провели швидку атаку, розрізали оборону і Діденкові вже нічого не залишалося, як влучити у порожні ворота.

На другий тайм команда вийшла суттєво оновленою. На полі почали з’являтися молоді виконавці: Мозіль,Маркович, Лобай, Вербний, Богач, Грисьо, Сениця, а також потенційні новачки – Гвелесіані та Цибульник. Свій склад оновили й гості, у яких теж вистачало молоді та гравців, які знаходяться на перегляді. 

Другий тайм пройшов за переваги «Карпат», які наполегливо атакували, але забити так і не змогли. Хоча лише у Лещука було два хороші шанси зрівняти рахунок. Заробити для себе перевагу мали можливість флангові нападники – Богач та Грисьо, однак підводила реалізація.

Таким чином, після двох стартових перемог, карпатівці двічі поступилися у спарингах.

«Карпати» 1-й тайм: Підківка, Мірошніченко, Габріель, Нестеров, Новотрясов, Кльоц, Кравець, Гемега, Чачуа, Лещук, Худоб’як. 

Головний тренер – Анатолій Чанцев.

«Волинь» 1-й тайм: Неділько, Адамюк, Горопевшек, Логінов, Безкоровайний, Герасимюк, Богданов, Мемешев, Хомченко, Діденко, Довбик. 

Головний тренер – Віталій Кварцяний.

Гол: Діденко, 24.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ