Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Актори-заньківчани запрошують дітей у табір в Карпатах

Актор Театру імені Марії Заньковецької Василь Коржук запрошує дітей у літній табір “ГУЦУЛ camp”.

Літній табір “ГУЦУЛ camp” триватиме з 15 по 21 липня липня у селищі Верховина, що на Франківщині. Долучитись можуть діти віком від 10 до 14 років. 

“І це ви ще не чули легенди про скарби Довбуша, мальовничі Карпати та зелені полонини. Це місце, в якому відчувається особлива енергетика. Тут можна не тільки гарно відпочити, але й набратися сили та натхнення”, - зазначив Василь Коржук у Facebook-дописі.

До організації табору долучились актори Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької Василь Коржук та Ярослав Дерпак, а також ведучий Олег Пригода та інші. А тому програма табору передбачатиме творчі майстер-класи. Зокрема, діти займатимуться акторською майстерністю з театральними професіоналами та будуть задіяні до зйомок фільму, який батьки зможуть переглянути наприкінці табору.

Під час табору для дітей також організують майстер-клас з сироваріння, похід на овечу ферму, кінну прогулянку, похід у гори з польовою кухнею, заняття англійською та знайомство з народними інструментами тощо.

Організатори зазначають, що табір відбудеться на закритій територій, де цілодобово перебуватиме кваліфікований медичний персонал. 

Дізнатись більше про табір можна за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ