Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

«Карпати» орендували «Арену Львів»: 161 тис. грн за матч

Проведення одного матчу на «Арені Львів» вартуватиме львівським «Карпатам» 161 тисячу гривень, які клуб сплачуватиме за оренду стадіону. Про це йдеться в угоді, яку сьогодні, 25 лютого, скріпили своїми підписами генеральний директор ФК «Карпати» Юрій Дячук-Ставицький та директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський.
ultras.org.ua

У вартість оренди не входитиме передматчеве тренування: його карпатівці проводитимуть на своїй базі в Брюховичах. Водночас на стадіоні «Україна», що споконвіку був домашньою ареною «левів», відбуватимуться матчі молодіжних команд львівського клубу.

Зелено-білі планують відіграти на «Арені Львів» усі п’ять домашніх ігор, які залишилися до кінця поточного сезону. У клубі також не проти продовжити оренду і на наступний сезон.

Надаємо, що «Карпатам» доведеться ділити газон «Арени Львів» з донецьким «Шахтарем», який проводить у Львові єврокубкові матчі та деякі ігри чемпіонату України. У цьому сезоні гірники мають право обирати домашню арену для кожного матчу окремо, тож деякі поєдинки вони провели у Києві, Одесі, Запоріжжі.

Втім, відмовлятися від Львова у «Шахтарі» не планують. Як розповів Гал-інфо сам Денис Ринський, на початку березня «Шахтар» прийме на «Арені Львів» полтавську «Ворсклу».

 До слова, вартість оренди львівського стадіону для одного матчу «Шахтаря»  – 200 тис. грн, адже передматчеві тренування  гірники проводять на цьому ж полі. 

Перший матч «Карпат» на «Арені Львів» відбудеться 11 березня о 20.00: зелено-білі прийматимуть київське «Динамо».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ