Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Карпати” здобули свою першу у 2007 році перемогу

У першому контрольному матчі на тренувальному зборі в Туреччині футболісти львівських “Карпат” з рахунком 2:1 взяли гору над представником російської прем’єр-ліги “Крильями Совєтов” із Самари.
 24 січня львівські „Карпати” провели перший спаринг-матч на тренувальному зборі в Туреччині. Суперником львів’ян були самарські „Крилья Совєтов”, які в минулорічному чемпіонаті Росії посіли 10-те місце. Гра відбудеться в містечку Белек, на стадіоні спортивного комплексу „Аркадія”.
Зазначимо, що „Крилишки”, капітаном яких є вихованець львівського футболу, гравець національної збірної України Андрій Гусін, в Туреччині до поєдинку з “Карпатами” уже провели дві контрольні гри. У першому матчі росіяни поступилися криворізькому „Кривбасу” 0:1 (автогол у пасиві Лагієвки), а в другому не змогли переграти кишинівський „Зімбру” - 0:0.
На перший тайм звітного матчу команди вийшли у таких складах:
”Карпати”: Налєпа, Іщенко, Федорів, Пшеничних, Ровнейко, Ґодвін, Сучков, Худоб’як, Кобін, Петкуц, Рікановіч.
”Крилья Совєтов”: Макаров, Ангбва, Лагієвка, Філековіч, Бранко, Гусін, Швецов, Гаджієв, Сквернюк, Топіч, Медвєдєв.
Початок зустрічі обидві команди провели спокійно, перш за все подбавши про безпеку власних воріт. На полі точилася рівна боротьба, без небезпечних моментів. Команди придивлялися одна до одної, діючи обережно, аби не завдати травм.
Проте на 20 хв. „Карпати” відкрили рахунок! Федорів пройшов по правому фланзі, змістився в центр, прострілив, і Рікановіч пробив самарського воротаря – 1:0. Перед цим суперники „Карпат” мали непогану нагоду відкрити рахунок, але їхній гравець пробив вище воріт Налєпи. Також непоганий момент був у Пшеничних. На жаль, Сергій не дотягнувся до м’яча. У цілому ж після забитого голу гра проходила під диктовку „Карпат”. Натомість „Крилья Совєтов” грали жорстко і не хотіли поступатися. За рахунку 1:0 на користь нашої команди суперники пішли на відпочинок.
На другий тайм "Карпати" вийшли повністю оновленим складом: Новак, Петрівський, Ільків, Процик, Шмаков, Ткачук, Бобилєв, Женюх, Сагайдак, Платон, Фещук.
"Крилья Совєтов" другу половину зустрічі провели таким складом: Лобос, Ангбва, Лагієвка, Філековіч, Бранко, Гвазава, Швецов, Бобер, Торрес, Медвєдєв,Шевченко.
І в другому таймі підопічні Олександра Іщенка виглядали непогано. “Зелено-білі” вміло контролювали м’яч та перебіг подій на полі. Хорошу нагоду для збільшення рахунку мав Бобилєв, але по воротах не влучив. І все ж невдовзі м’яч вдруге опинився в сітці воріт росіян. Сталося це на 65-й хв., коли Женюх наважився на удар низом з 35-ти метрів. Воротар самарців на таке не очікував, і м’яч від штанги залетів у ворота – 2:0. Через 10 хвилин Платон вийшов сам-на-сам, але переграти воротаря “Крилишек” не зумів. Після цього форвард “Карпат” зазнав незначного ушкодження і його замінили на Мартинюка.
Остаточний рахунок було встановлено на 87 хв. Бобер забиває гол престижу, з розвороту з 20 метрів пробивши у "дев’ятку" воріт Новака - 2:1.
Отож у першому поєдинку 2007-го року "Карпати" перемогли "Крилья Совєтов" - 2:1. Наступний контрольний матч “зелено-білі” проведуть 26-го січня проти краківської “Вісли”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ