Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Кажани» двічі обіграли “Буревісник”

Цими вихідними у Львові відбулися матчі Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги між львівським волейбольним клубом “Барком-Кажани” та ВК “Буревісник-ШВСМ” з Чернігова. Рахунок першого ігрового дня – 3:0 (25:11, 25:13,25:14) на користь “Кажанів”.

Буквально з перших хвилин гри господарі майданчика перехопили ініціативу у свої руки та втримували її до завершення матчу. Не давши «Буревіснику» навіть найменшого шансу відігратись. Перша партія і «кажани» вириваються вперед: 25:11 рахунок сету. Перша партія закінчується фактично за 15 хвилин. Далі «кажани» продовжують тримати лідерство: 25:13 та 25:14. Підсумки двох наступних сетів. І рахунок матчу 3:0 на користь підопічних Угіса Крастіньша. Справжньої   боротьби між командами так і не вийшло. «Кажани» перемагають.

Дещо іншим видався другий ігровий день. Хоча й в загальному підсумку рахунок дорівнює попередній грі: 3:0 (26:24, 25:18, 25:9), перший сет виглядає насиченішим. «Буревісник» таки намагається відігратись, розпочавши гру із забитих очок: 0:3, 5:8 і навіть 19:20. Після чого Юрій Паласюк зрівнює рахунки обох команд – 20:20. Вдалий блок Гладенка і Бориса Жукова (25:24) впритул наближають «кажанів» до  перемогу у першому сеті. І 26:24 – господарі перемагають. Після чого ще дві успішні партії . Тож рахунок матчу – 3:0.

«До вчорашнього рахунку і гри доклалася дорога. Хлопці ще не відновилися від дороги. Сьогодні, після того, як відпочили – дві партії показали на що здатні. «Барком-Кажани» сильніші. Тим паче Чемпіони України », – підсумував тренер «Буревісника» Роман Носко. За його словами, замінити гравців на полі, які до третьої партії добряче виснажилися, не було ким. Команда приїхала скороченим складом – через хворобу кількох гравців.

«Налаштування команди на гру залежить від професіоналізму команди. І якщо ми претендуємо на звання професіоналів, то проблем з налаштуванням бути не повинно….Сьогодні ми грали зовсім іншим складом, ніж вчора. І напевно тому на початках хлопцям було дещо тяжче «втягнутися» в гру. Ми не завжди «обробляли» прості м‘ячі. І це не дозволило впевнено зіграти першу партію другого матчу. Але поступово додавали впевненості і на одному диханні вдалось виграти третю партію», –  підкреслив головний тренер «кажанів» Угіс  Крастіньш.

Відповідно, за підсумками шести турів у турнірній таблиці «Барком-Кажани» й надалі утримують першість, щоправда уже з 32 очками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ