Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Кажани" у Львові обіграли "Серце Поділля"

У Львові завершились домашні матчі другого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги між ВК “Барком-Кажани” та вінницьким “Серцем Поділля”.
Барком-Кажани

Перша гра 18 жовтня –  на користь гостей: 2:3 (22:25, 25:16, 21:25, 25:16, 13:15) “кажани”-“Серце Поділля”.  А от другого дня “кажанам” вдалось реабілітуватись: 3:1. Тож у загальному підсумку під час другого туру Чемпіонату України з волейболу “Барком-Кажани” заробили 4 очка.  Відтак,  львівська команда має 10 балів. Це другий (після “МХП Вінниця”) показник у рейтингу Суперліги серед 8 команд.

Перша партія першого ігрового дня. «Кажани» налаштовуються на боротьбу, але з аналогічним настроєм виходять на майданчик і суперники з Вінниці. Фактично з перших хвилин команди влаштовують справжній поєдинок. У лідери з мінімальним відривом у одне очко виривається то одна, то інша команда: 7:8, 9:9…Та попри такі гойдалки перемогу виривають гості –    22:25. У другій партії “кажани” таки “розправляють крила” та відігруються: 25:16. Вболівальники впевнені в перемозі львів’ян. Але… Надто велика кількість помилок заважає господарям майданчика стати лідерами матчу. Тож гра триває до п’яти партій, з  яких лише у двох перемогу здобувають  “кажани”: 2:3 рахунок матчу. “Серце Поділля” – завойовує перемогу у матчі. “Багато помилялись, допускали особистий брак у дуже простих ситуаціях. Перш за все на подачі 25 помилок. Це виходить кожна четверта. Це забагато. Кожну п’яту – ще можна помилятись, в ідеталі одну із семи. Це  заважало тримати свій ритм гри. І в звичайних ситуаціях ми  не користувались своєю перевагою. Даремно втягаючись у силову гру і це заважало”, – пізінше саме так прокоментував результати першого ігрового дня тренер “кажанів” Угіс Крастіньш.

А от другий ігровий день таки завершився впевненою  перемогою «кажанів» 3:1 (25:19, 21:25, 25:14, 25:23) .  Як наголосив Угіс Крастіньш, цього разу команда зробила вдвічі менше помилок та зіграла більш впевнено і рівно.

Додамо. Що найближчі матчі «кажани» гратимуть на виїзді. 1-2 листопада відбудуться ігри у Вінниці з «МХП Вінниця».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ