Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Казначейство не виконує платіжні доручення міської ради Львова на понад 4,5 млн грн

Казначейство не виконує платіжні доручення Львівської міської ради на суму 4 млн 531тис. грн. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на департамент фінансової політики.

Найбільші непроплати по житлово-комунальному господарству – 4 млн 55  тис.грн. Це кошти на поточний ремонт житлового фонду, на придбання піскосуміші, на поточний ремонт доріг, озеленення та саночистку. Ще 230 тис. грн. не проплачено за пільговий проїзд учнів та студентів.

«Сьогодні декілька мільйонів у нас є в мінусі. Казначейство обіцяє, що до кінця тижня ці кошти будуть проплачені. Коли в минулому році у нас велика сума коштів проходила по бюджету розвитку, то в цьому році ми бюджет розвитку ще не приймали, а вже є проблеми. Є проблеми по захищених статтях, по загальному фонду. Це надзвичайно важливо, тому що сьогодні несвоєчасне прибирання міста створює страшні проблеми для громадян. Треба кожного дня прибирати, вивозити сніг, а коли нема коштів на паливо, на своєчасну заробітну платню, - це дуже погано. Казначейство це розуміє. Але з іншого боку, я бачу що це проблема по Україні. Це не є проблема міста Львова. Це проблема в усіх містах України», – зазначає Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ