Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівник безпеки міста Львова Юрій Діль не знає ПДР

Сьогодні на Facebook-сторінці начальника управління безпеки міста Юрія Діля опублікували відео ДТП, яка трапилась у Львові між автомобілем та велосипедистом.

Відео супроводжується коментарем: "Увага велосипедистам, через пішохідний перехід потрібно переходити , а не переїжджати".

Варто зазначити, дана ДТП трапилась не на пішохідному переході, який позначається розміткою 1.14.1 - 1.14.5, і де велосипедистам дійсно рекомендується переходити проїжджу частину пішки, а на велосипедній доріжці яка позначена розміткою 1.15 і позначає місце, де велосипедна доріжка перетинає проїзну частину, і відповідно велосипедисти повинні переїздити цю частину.

Як прокоментували Гал-інфо в одній з автошкіл Львова, дана ДТП трапилась через порушення велосипедистом іншого пункту правил. А саме, він виїхав на велодоріжку, яка перетинає проїжджу частину не переконавшись у безпеці.

Керівнику безпеки міста варто більш ретельно вивчити правила дорожнього руху і не вводити в оману як водіїв, так і велосипедистів, чим він наражає їх на ще більшу небезпеку через неправильне трактування ПДР.

Доповнено.

Юрій Діль відредагував допис на застереження: "Увага велосипедистам - будьте обачні і уважні!"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ