Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівник "Львівського військового лісокомбінату" заплатить 850 грн за несвоєчасне подання декларації

За несвоєчасне подання декларації керівника ДП Міноборони «Львівський військовий лісокомбінат» притягнуто до відповідальності, - прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Напередодні вихідних Сихівський районний суд м. Львова визнав винним т.в.о. директора державного підприємства Міністерства оборони України «Львівський військовий лісокомбінат» у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, та наклав на останнього стягнення у виді штрафу в  розмірі 850 гривень.

Зазначимо, що військовою прокуратурою Західного регіону України проведено вивчення додержання службовими особами ДП МО України «Львівський військовий лісокомбінат» вимог антикорупційного законодавства під час декларування доходів та майна.

Зокрема, у ході опрацювання відомостей Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, виявлено, що вказана особа після звільнення з попереднього місця роботи в ДП «Ржищівський військовий лісгосп» несвоєчасно і без поважних причин подала декларацію за період не охоплений раніше поданими деклараціями, чим вчинила адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ