Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівник управління освіти пояснив, від чого залежить формат навчання у школах Львова

Сьогодні відбувся прямий ефір керівника управління освіти ЛМР Андрія Закалюка, де він розповів, які ідеї втілює команда зараз та чого чекати освіті міста в наступному навчальному році. Зокрема, посадовець пояснив від чого залежить чи навчання відбуватиметься офлайн чи онлайн.
ФОТО: Ostroh.info

«Кожна школа обирає свій формат навчання. Є школи, де повністю дітки вчаться в офлайн-режимі. Є школи, які мають змішане навчання. Є школи, які мають навчання у дві зміни. Це все пов’язано з кількістю місць в укриттях і з можливістю укриттів, які є поряд біля школи, бо є школи, які не мають свого укриття, але користуються тим, яке є поруч», - пояснив Андрій Закалюк.

Він наголосив, що місто продовжує працювати над тим, аби якомога для більшої кількості дітей уможливити  очне навчання в новому навчальному році.

«Там, де ще є різного роду проблеми з укриттями, ми працюємо над цим питанням. Ми розширяємо укриття, ми ремонтуємо різного роду підвали, які можуть бути укриттями, ми робимо все можливе, щоб дітей посадити за парти. Бо жодне онлайн-навчання не замінить дітям живого спілкування, живого навчання», - акцентував посадовець. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ