Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівником Західного офісу Державної аудиторської служби став Роман Кроляк

10 жовтня трудовому колективу Західного офісу Державної аудиторської служби України було представлено нового начальника Романа Йосиповича Кроляка та заступника начальника Володимира Івановича Воїнського Повідомила прес-служба Західного офіс.

Новопризначених керівників представила Голова Державної аудиторської служби України Лідія Гаврилова, яка розповіла, як триває процес переходу територіальних держфінінспекцій в Держаудитслужбу, відзначила високий рівень кадрового потенціалу та окреслила основні напрями діяльності новоствореного органу державного фінансового контролю.

У заході взяв участь перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, який висловив сподівання на конструктивну та плідну співпрацю Держаудитслужби з Львівською облдержадміністрацією та закликав своєю працею відновити довіру громадян до органів державної влади.

Інформуємо, що Західний офіс Держаудитслужби України створений внаслідок реорганізації Державних фінансових інспекцій у Львівській, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій областях.  

Адміністративний центр Західного офісу розташовано у м.Львові за адресою: 79007, м.Львів, вул.Костюшка, 8. У інших областях, що увійшли до його складу, працюватимуть відповідні управління Західного офісу.

Оскільки Держаудитслужбу України створено внаслідок реорганізації (перетворення) Держфінінспекції України, до нової юридичної особи переходить усе майно, всі права та обов’язки попередньої юридичної особи. Треба зазначити, що реорганізація органу зі здійснення державного фінансового контролю – це не зміна вивіски, а оптимізація і вдосконалення його функцій, де пріоритетною стає робота на попередження порушень, зміна його акцентів та приведення фінансового контролю до сучасних вимог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ